Duwe Podcast? Aja Lali Gendera Mic!

Salah sawijining kanca virtual sing apik yaiku Joshua Dorkin, pendiri BiggerPockets, jaringan sosial kanggo investor real estate. Wingi, Joshua nuduhake foto ing Facebook Bendera Mic sing anyar. Umume podcast nggunakake wektu kanggo ngrekam acara ing video utawa disiarkan langsung liwat video. Napa ora mbutuhake wektu lan priksa manawa kabeh video diwenehi merek kanthi bener? Nyelehake Bendera Mic ing mikropon sing duwe jeneng podcast lan