Cara Ngapikake Tingkat Konversi Seluler Kanthi Dompet Digital

Tarif konversi seluler nuduhake persentase wong sing milih nggunakake aplikasi seluler / situs web sing dioptimalake seluler, saka total jumlah sing ditawakake. Nomer iki bakal menehi katrangan babagan kampanye seluler sampeyan, lan kanthi rinci, apa sing kudu ditambahake. Akeh pengecer e-commerce sing sukses ndeleng bathi sing mudhun nalika pangguna seluler. Tingkat ninggali keranjang belanja iku akeh banget kanggo situs web seluler, lan yen sampeyan lagi