Reresik Dhaptar Email: Napa Sampeyan Perlu Kabersihan Email lan Cara Pilih Layanan

Pemasaran email minangka olahraga getih. Sajrone 20 taun kepungkur, siji-sijine sing diganti karo email yaiku pangirim email sing apik terus diukum karo panyedhiya layanan email. Nalika ISP lan ESP pancen bisa koordinasi yen pengin, dheweke ora. Asile yaiku ana hubungane mungsuh antarane kekarone. Panyedhiya Layanan Internet (ISP) ngalangi Panyedhiya Layanan Email (ESP)… lan banjur ESP dipeksa mblokir

Pulsa: Tambah Konversi 10% kanthi Bukti Sosial

Situs web sing nambah spanduk bukti nyata bisa nambah tingkat konversi lan kapercayane. Pulsa ngidini bisnis nuduhake kabar babagan wong nyata sing njupuk tindakan ing situs kasebut. Luwih saka 20,000 situs web nggunakake Pulse lan entuk kenaikan rata-rata konversi 10%. Lokasi lan durasi notifikasi bisa disesuaikan kanthi lengkap, lan nalika narik kawigaten para pengunjung, dheweke ora bakal ngalihake perhatian saka tujuan sing dikarepake pengunjung. Iku ayu

Fomo: Nambah Konversi liwat Bukti Sosial

Sapa wae sing makarya ing ruang e-commerce bakal ngandhani manawa faktor paling gedhe kanggo ngatasi tuku dudu rega, yaiku kapercayan. Tuku saka situs belanja anyar mbutuhake kapercayan saka konsumen sing durung nate tuku saka situs kasebut sadurunge. Indikator kepercayaan kayata SSL lengkap, pemantauan keamanan pihak katelu, lan rating lan review kabeh kritis ing situs commerce amarga menehi Shopper pangertene yen dheweke lagi nggarap

Chartio: Eksplorasi Data Berbasis Awan, Grafik lan Dasbor Interaktif

Sawetara dashboard ora duwe kemampuan kanggo nyambung karo kabeh perkara, nanging Chartio nindakake tugas kanthi antarmuka panganggo sing gampang diluncurake. Bisnis bisa nyambung, njelajah, ndandani, lan nggambarake saka sumber data apa wae. Kanthi akeh sumber data lan kampanye pemasaran sing beda-beda, para pemasar angel entuk tampilan lengkap babagan siklus urip pelanggan, atribusi lan pengaruhe umume ing bathi. Chartio Kanthi nyambung menyang kabeh

Zapier: Otomatis Aliran Kerja kanggo Bisnis

Aku ora nate ngerti yen aku kudu ngenteni 6 taun sadurunge miwiti ndeleng aplikasi sing visualisasi antarmuka pemrograman aplikasi kanthi cerdas ... nanging pungkasane tekan kana. Yahoo! Pipa diluncurake ing taun 2007 lan duwe sawetara konektor kanggo memanipulasi lan nyambungake sistem, nanging ora duwe integrasi karo macem-macem layanan web lan API sing mbledhos ing web. Zapier dipaku… supaya sampeyan bisa otomatis tugas antarane layanan online - saiki 181! Zapier kanggo