Hasil: Tambah ROI Pemasaran Konten karo Konten Interaktif

Ing podcast pungkasan karo Marcus Sheridan, dheweke ngomong babagan taktik sing ilang bisnis nalika nggawe upaya pemasaran digital. Sampeyan bisa ngrungokake kabeh episode ing kene: Siji kunci sing diajak nalika konsumen lan bisnis terus ngarahake lelungan pelanggan yaiku konten interaktif. Marcus nyebutake telung jinis konten interaktif sing ngidini arah mandhiri: Jadwal diri - kemampuan kanggo prospek nyiyapake

Kalkulator: Ngitung Ukuran Sampel Ukur Survei Sampeyan

Ngembangake survey lan njamin sampeyan duwe tanggapan sing bener yen sampeyan bisa nggawe keputusan bisnis mbutuhake keahlian sing cukup. Kaping pisanan, sampeyan kudu nggawe manawa pitakon sampeyan takon kanthi cara sing ora bias nanggepi. Kapindho, sampeyan kudu nggawe manawa survey kanthi cukup akeh wong supaya bisa entuk asil statistik sing valid. Sampeyan ora prelu takon marang saben wong, iki bisa uga intensif kanggo pegawe lan cukup larang. Perusahaan riset pasar

Kalkulator: Ramalan Kepiye Tinjauan Online Sampeyan Bakal Ngaruhi Penjualan

Kalkulator iki nyedhiyakake kenaikan utawa penurunan sales sing diprediksi adhedhasar jumlah tinjauan positif, ulasan negatif, lan ulasan sing wis dirampungake saka perusahaan online. Yen sampeyan maca iki liwat RSS utawa email, klik situs kanggo nggunakake alat: Kanggo informasi babagan cara nggawe formula, waca ing ngisor iki: Formula kanggo Prediksi Tambah Sales saka Ulasan Online Trustpilot minangka platform review online B2B kanggo njupuk lan nuduhake ulasan umum

Apa Teknologi sing Wis Dibusak karo Smartphone?

Kita bakal teka ing ulang taun kaping 10 saka iPhone, diluncurake tanggal 29 Juni 2007. Kaya psikopat sing meyakinkan, smartphone bisa menehi tampilan sing apik. Dheweke grapyak, tulung tinulung lan kayane ora bakal nandhang lara. Sajrone dadi tukang mateni sadis sing ngganggu jam alarm nalika turu lan priksa manawa sistem GPS sampeyan ora bisa ditemokake maneh. James Pelton Cukup cocog yen Tandha Teks Seluler ngluncurake infographic pembunuh iki:

Apa Biaya Konferensi sing Lemah?

Aku ora bisa ngandhani yen wis kaping pira aku ana ing telpon konferensi sing mbuwang-buang wektu. Apa piranti lunak sing apik, presenter sing durung siyap, utawa bencana audio, mbuwang akeh wektu lan sumber daya. Lan mesthi ora bakal mbantu nalika aku rumangsa kedadeyan iki luwih saka 30 persen wektu. Saben rapat - online utawa langsung - investasi sampeyan perusahaan ngasilake wektu, dhuwit lan sumber daya. Apa investasi kasebut diganti