Hasil: Tambah ROI Pemasaran Konten karo Konten Interaktif

Ing podcast pungkasan karo Marcus Sheridan, dheweke ngomong babagan taktik sing ilang bisnis nalika nggawe upaya pemasaran digital. Sampeyan bisa ngrungokake kabeh episode ing kene: Siji kunci sing diajak nalika konsumen lan bisnis terus ngarahake lelungan pelanggan yaiku konten interaktif. Marcus nyebutake telung jinis konten interaktif sing ngidini arah mandhiri: Jadwal diri - kemampuan kanggo prospek nyiyapake