Apa Marketing Prediktif?

Kepala sekolah dhasar pemasaran basis data yaiku sampeyan bisa nganalisa lan ngetung sekumpulan prospek adhedhasar mirip karo pelanggan nyata. Iku dudu premis anyar; kita wis nggunakake data sajrone sawetara dekade saiki kanggo nindakake iki. Nanging, prosese pancen angel. Kita nggunakake alat ekstrak, transformasi lan mbukak (ETL) kanggo narik data saka macem-macem sumber kanggo mbangun sumber daya terpusat. Iki bisa mbutuhake pirang-pirang minggu kanggo ngrampungake, lan saiki isih ana