Apa sing Diganti Babagan Blogging Perusahaan Suwene Wis Taun?

Yen sampeyan wis ngetutake aku sajrone dasawarsa kepungkur, sampeyan bakal ngerti manawa aku nulis Blogging Perusahaan kanggo Dummies ing taun 2010. Nalika lanskap media digital wis owah-owahan gedhe sajrone 7 taun kepungkur, sejatine aku ora yakin manawa ana uga akeh pangowahan nalika nerangake babagan buku lan perusahaan sing nggawe strategi blogging perusahaan. Bisnis lan konsumen isih kepengin banget golek informasi, lan perusahaan sampeyan bisa dadi sumber sing diduweni