ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

Ngoptimalake Nilai Data Gedhe kanthi Optimisasi Stack Data Big Pepperdata lan Tuning Otomatis

Yen dimanfaatake kanthi bener, data gedhe bisa dadi operasi superpower. Data gedhe saiki duwe peran penting ing kabeh, wiwit saka perbankan nganti kesehatan menyang pamrentah. Prakiraan tuwuhing pasar data amba global, saka $ 138.9 milyar ing taun 2020 dadi $ 229.4 milyar ing taun 2025, minangka pratondo sing jelas manawa data gedhe saiki dadi fasilitas permanen ing lanskap bisnis. Nanging, kanggo ngasilake regane paling gedhe saka data gedhe, kebutuhan tumpukan data gedhe sampeyan