Freshsales: Narik, Mikat, Nutup, lan Nurture Kanggo Bisnis Sampeyan Ing Siji Platform Penjualan

Umume platform CRM lan enablement sales ing industri mbutuhake integrasi, sinkronisasi, lan manajemen. Ana tingkat kegagalan sing dhuwur ing panggunaan alat kasebut amarga ngganggu organisasi sampeyan, umume mbutuhake konsultan lan pangembang supaya kabeh bisa digunakake. Ora kalebu tambahan wektu sing dibutuhake ing entri data lan banjur ora ana intelijen utawa wawasan babagan perjalanan prospek lan pelanggan. Freshsales yaiku

RelateIQ: A CRM Powered Intelligence Hubungan

RelateIQ minangka CRM sing luwih gampang sing digabung karo kothak mlebu email sampeyan kanthi otomatis nyerna lan ngatur data saka saben sumber data. RelateIQ kanthi otomatis nyinkronake data saka email, tanggalan, lan telpon mlebu (telpon seluler) mlebu (sanajan aplikasi seluler) kanggo ngilangi entri data manual menyang CRM. Wis maju banget, yen ana sing email karo sampeyan lan sampeyan ora bales, dheweke bakal nggawe pangeling kanggo sampeyan kanthi otomatis. RelateIQ ngilangi entri data manual kanthi otomatis motret