8 Alasan Strategi Mbayar Saben Klik Sampeyan Gagal

Ing wulan iki ing Edge Radio Web, kita mlaku liwat strategi mbayar per klik, ngrembug kasus panggunaan, lan nyedhiyakake akeh statistik lan informasi. Pemasar ngerti regane luar biasa sing bisa diduweni pemasaran bayar per klik kanggo nggedhekake nalika sampeyan ora duwe wewenang telusuran, entuk petunjuk, lan njupuk pamirsa sing relevan sing wis siyap tuku. Ngandika, tanggepan umum sing kita rungokake ing kalangan PPC yaiku: Oh, kita nyoba