Ebook Gratis: Apa Sampeyan Maen Game Nomer?

Kita wis nulis babagan kepenak banget karo awake dhewe karo EverySocial kanggo nyengkuyung para karyawan kanggo promosi merek sampeyan kanthi sosial. Sawise nindakake jabatan kasebut, tim ing kana nyedhaki lan wawancara karo aku babagan pengalaman karo media sosial. Dheweke njupuk asil wawancara lan nggawe ebook sing apik sing bisa didownload saka situs kasebut. Ora ayu amarga cangkir cangkirku ana ing sampul:)… dheweke mung nggawe tugas apik kanggo nyekel