Salesflare: CRM kanggo Bisnis Cilik lan Tim Penjualan Adol B2B

Yen sampeyan wis ngomong karo pimpinan dodolan, implementasi platform manajemen hubungan pelanggan (CRM) kudu… lan biasane uga ngelu. Keuntungan saka CRM luwih gedhe tinimbang investasi lan tantangan, sanajan, nalika produk kasebut gampang digunakake (utawa disesuaikan karo proses sampeyan) lan tim sales sampeyan ndeleng nilai kasebut lan nggunakake lan nggunakake teknologi kasebut. Kaya sing paling alat dodolan, ana prabédan ageng ing fitur needed kanggo a

Rancang Aplikasi Ponsel sing Kuat kanggo iPhone lan Android kanthi 5 langkah

Fans Ponselku nawakake aplikasi seluler lan situs web seluler sing terjangkau kanggo lingkungan bisnis individu, nirlaba lan bisnis cilik liwat pabrikan aplikasi Do-It-Yourself (DIY) sing mandhiri ing industri. Kanthi luwih saka 40 fitur sugih kanggo nggunakake seluler, lokasi lan media sosial, bisa uga dadi platform pambangun aplikasi seluler sing paling terjangkau lan kuat ing pasar. Aplikasi kasebut cukup sederhana, nyedhiyakake tuntunan langkah demi langkah kanggo narik sampeyan nalika nyetel aplikasi seluler. Langkah 1: Pilih

Statdash: Mbangun Dashboard Ultimate

Kayane saben dina kudu nambah alat liyane kanggo ngawasi sawetara metrik anyar sing menehi umpan balik marang klien. Suwe-suwe, kita nglumpukake pirang-pirang lengganan SaaS sing mlebu lan metu saben dina. Komplek banget amarga kita nggolek sumber daya pangembangan - nanging bakal larang banget kanggo nggabungake akeh API lan njaga. Matur suwun, ana wong liya sing nganggep nate dadi masalah

Google Nambahake Formulir menyang Google Spreadsheets

Aku pangguna Google Spreadsheets sing seneng banget. Google mung nambahake fitur sing nyenengake sing bisa dadi minat para Pemasaran kanggo njupuk data (conto: kontes lan program pilihan) tanpa mbutuhake pangembangan profesional. Sampeyan saiki bisa nggawe formulir kanggo ngirim langsung menyang Google Spreadsheet! Iki isih adoh saka aplikasi sing kuat kaya Formspring, nanging bisa uga migunani kanggo sawetara bentuk sing cepet lan reged. Apamaneh yen