Shoutem: Platform Pangembangan Aplikasi Mobile Paling Efisien

Iki minangka salah sawijining topik sing dak tresnani nalika klien. Aplikasi seluler bisa uga minangka salah sawijining strategi sing terus duwe biaya paling dhuwur lan bathi investasi paling murah yen ditindakake kanthi kurang. Nanging yen wis rampung kanthi apik, adopsi lan keterlibatan sing dhuwur banget. Saben dina udakara 100 aplikasi sing diunggah menyang pasar, sing 35 persen duwe pengaruh ing pasar.

Statistik Iki Kudu Pangaruh saka Pemasaran Seluler

Apa sampeyan wis ndownload versi paling anyar saka Aplikasi Seluler - iOS, Android? Kita isih ngupayakake ngatur konten nanging kerangka kerja wis ana, lan angel banget kanggo njupuk saka lapangan amarga platform bangunan aplikasi seluler sing apik tenan saka Bluebridge! Kita seneng banget babagan kemungkinan! Kita uga wis duwe podcast pemasaran lan seri MarketingClips sing ngisi aplikasi kasebut! Kita uga nerbitake acara lan bisa ngirim