Ndandani Masalah Caching nganggo Flash, JavaScript, XML, KML utawa Google Maps

Iki minangka postingan cekak lan manis babagan masalah cache. Situs lan browser dibangun kanggo ngoptimalake sumber daya. Kadhangkala, asil kasebut ditindakake kanthi apik, mula asil pungkasan ngilangi situs web dinamis sampeyan tinimbang ora nganyari kaya asring sampeyan pengin. Dina iki aku kerja bareng JW Player, pamuter Film Flash sing nggawe dhaptar film liwat file XML. Masalahe yaiku amarga kita nganyari file kanthi mesthi