Apa Pemasaran Tepat-Jam (JITM) lan Napa Pemasar Ngadopsi?

Nalika aku kerja ing industri koran, pabrikan tepat waktu wis cukup populer. Bagéyan saka apresiasi yaiku sampeyan bakal nyuda dana sing ana ing stok lan panyimpenan, lan luwih bisa nyiyapake permintaan. Data minangka aspek penting, njamin manawa ora bakal entek inventaris sing dibutuhake nalika fleksibel lan bisa nuntut panjaluk para pelanggan. Minangka data pelanggan sing sugih dadi luwih kasedhiya ing

Aja Lacak: Apa sing kudu dingerteni para Pemasar

Wis akeh warta babagan panjaluk FTC kanggo perusahaan Internet supaya bisa ngaktifake fitur supaya konsumen ora dilacak. Yen sampeyan durung maca laporan Privasi 122 kaca, sampeyan bakal mikir manawa FTC nyetel sawetara baris ing wedhi ing fitur sing dijaluk sing disebut Aja Lacak. Apa Aja Lacak? Ana macem-macem cara perusahaan nglacak prilaku konsumen kanthi online. Paling populer,