Juicer: Gabungake Kabeh Panganan Media Sosial menyang Kaca Web sing Apik

Perusahaan nggawe sawetara konten luar biasa liwat media sosial utawa situs liyane sing bakal entuk manfaat merek uga ing situs dhewe. Nanging, pangembangan proses sing saben foto Instagram utawa nganyari Facebook mbutuhake diterbitake lan dianyari ing situs perusahaan ora bisa ditindakake. Pilihan sing luwih apik yaiku nerbitake feed sosial ing situs sampeyan ing panel utawa kaca situs web sampeyan. Coding lan nggabungake saben sumber bisa dadi angel