PressRush: Platform Pitching sopan kanggo Penjangkau Jurnalis

Saben dina aku nampa puluhan nada ing kothak mlebu. Akeh-akehe ditulis kanthi kurang, umume ora relevan karo situsku, nanging mesthi ana nugget emas ing tumpukan spam PR mula aku nggatekake. Aku nampa nada minggu iki nalika email katon rada beda lan menehi pengalaman positif kanggo aku. Aku seneng kesempatan iki kanggo ngandhani perusahaan hubungan masarakat ing pungkasan

Apa sing bakal ditenun Pariwara Pribumi Web sing Bingung

Aku ora yakin apa sampeyan wis ndeleng video iki. Ora aman kanggo kerja nanging pancen lucu banget babagan topik koran utama lan publikasi warta tradisional sing pengin nambah penghasilan liwat tampilan iklan asli, uga dikenal minangka konten sing disponsori. Apa Pariwara Pribumi? Pariwara asli minangka metode pariwara online sing pariwara nyoba narik kawigaten kanthi menehi konten ing konteks pengalaman pangguna. Format iklan asli

Apa Media Sosial dilindhungi Kanthi Wicara Bebas lan Pers Gratis?

Iki bisa uga minangka salah sawijining acara sing paling medeni yaiku ngancam kebebasan ngomong lan pers bebas ing negara iki. Senat nglampahi undang-undang tameng media sing netepake jurnalisme lan kelas jurnalis sing dilindhungi yaiku sing melu kegiatan nglumpukake warta sing sah. Saka 10,000 tampilan sikil, tagihan kasebut katon apik banget. LA Times malah ngarani "RUU kanggo nglindhungi wartawan". Masalahe yaiku basa sing ndasari