Pemasaran Media Sosial Gagal

Pungkasan taun kepungkur, aku nulis kiriman kanggo nanggepi Jonathan Salem Baskin, ora nggatekake dheweke yen Media Sosial bisa mbebayani tumrap perusahaan. (Aku sejatine setuju karo dheweke babagan akeh masalah). Wektu iki - miturut pendapatku - Pak Baskin mancep. Saben perusahaan wis mlumpat ing tren media sosial, nambah belanja pemasaran ing arena kasebut, nanging sawetara sing ndeleng asil sing diarepake. Burger King wis panggang

Gawe Mbebayani Ngindhari Web Sosial

Aku mikir arep menehi jeneng kiriman iki, Napa Jonathan Salem Baskin Salah ... nanging aku sejatine setuju karo dheweke babagan akeh poin ing jabatan kasebut, Gawe Daya Mbebayani ing Web Sosial. Contone, aku setuju, guru media sosial asring nyoba ndorong bisnis supaya bisa nggunakake media tanpa ngerteni budaya utawa sumber daya ing perusahaan sing lagi digarap. Nanging ora kudu kaget. Dheweke nyoba adol produk…

Apa Sampeyan Liwati?

Wingi aku mangan awan karo kanca kancaku, Bill. Nalika mangan sup tortilla pitik sing apik ing Scotty's Brewhouse, aku lan Bill ngrembug babagan wektu sing ora enak nalika kegagalan dadi sukses. Aku mikir manawa wong sing duwe bakat bisa nggambarake risiko lan menehi hadiah lan tumindak sing cocog. Dheweke entuk kesempatan, sanajan risikone ora bisa ditanggulangi… lan asring nyebabake sukses. Yen aku kelangan sampeyan, tetep wae karo aku. Mangkene