Rahasia Enem Wong njero Konten Menular

Jenn Lisak dhewe dipamerake kanggo menehi saran nalika nggawe konten. Apa sing dibutuhake, kanthi tepat, supaya konten bisa nular? Profesor pemasaran Yunus Berger nulis kasebut ing bukune, Contagious: Napa Segera Terjadi. Miturut Profesor Berger, langkah pertama yaiku emosi. Yen konten sampeyan gagal nyambung karo pamirsa kanthi emosional, ora ana kemungkinan konten dadi nular. WhoIsHostingThis.com nggabungake infographic temuan Profesor Berger iki!