30 Platform Komunikasi Sosial Perusahaan

Sistem manajemen proyek online wis berkembang dadi platform kolaborasi sosial, nggabungake aliran kegiatan, tugas, jadwal, manajemen dokumen lan integrasi karo sistem eksternal. Iki minangka industri sing maju kanthi cepet lan ana akeh pemain ing industri kasebut. Kita nyoba ngenali pemain utama ing pasar platform komunikasi sosial perusahaan ing kene! Azendoo - Rencanakake, atur, kolaborasi, lan lacak karya tim sampeyan saka sak panggonan. Bizzmine - Platform alur kerja sing fleksibel kanggo nyederhanakake proses bisnis sampeyan. Bloomfire

OSX Bug: Nyilikake Gambar menyang 16 Terabyte?

Iki bug sing apik banget (lan konyol) sing dakalami saiki. Aku pengin ngowahi ukuran gambar kanthi nggunakake pratinjau saka jembaré 140px nganti 100px. Pratinjau ora bakal disimpen nalika klik OK. Aku ngira wis ngerti - deleng Ukuran Asile.