Prediksi Konten 2012 saka Pro

Wacan: <1 menit Joe Pulizzi nggabungake dhaptar ramalan konten kanggo Institut Pemasaran Konten saka meh 80 kontributor! Aku dudu penggemar ramalan, asring banget masarakat mesthi salah… tanpa preduli status lan panguwasa. Aku njupuk sawetara pendekatan guyonan kanggo sumbanganku ... nanging Joe seneng lan nyebutake minangka salah sawijining top 15! Tombol anyar ditambahake ing situs sosial… “Tutup

Priksa Kontes iki: Menang iMac saka DevDad!

Wacan: 2 menit Bubar iki aku luwih nggatekake babagan kontes lan sepira kualitase, utamane amarga hadiah $ 1,000 dhewe meh tekan kene (mung butuh sawetara sponsor maneh!). Bengi iki aku kedadeyan ing Tetep Ing Omah Bapak iMac Give-Away. Kontes iki wis rampung. Nduwe hadiah hebat, gambar apik, lan dhaptar syarat lengkap kanggo melu kontes - masing-masing promosi blog lan sponsor. Mike sijine