30 Platform Komunikasi Sosial Perusahaan

Sistem manajemen proyek online wis berkembang dadi platform kolaborasi sosial, nggabungake aliran kegiatan, tugas, jadwal, manajemen dokumen lan integrasi karo sistem eksternal. Iki minangka industri sing maju kanthi cepet lan ana akeh pemain ing industri kasebut. Kita nyoba ngenali pemain utama ing pasar platform komunikasi sosial perusahaan ing kene! Azendoo - Rencanakake, atur, kolaborasi, lan lacak karya tim sampeyan saka sak panggonan. Bizzmine - Platform alur kerja sing fleksibel kanggo nyederhanakake proses bisnis sampeyan. Bloomfire

Kapost: Kolaborasi Konten, Produksi, Distribusi, lan Analisis

Kanggo pemasar konten perusahaan, Kapost nyedhiyakake platform sing mbantu tim sampeyan kolaborasi lan ngasilake konten, alur kerja lan distribusi konten kasebut, lan analisis konsumsi konten kasebut. Kanggo industri sing diatur, Kapost uga mbiyantu nyedhiyakake jejak audit babagan suntingan lan persetujuan konten. Mangkene ringkesan: Kapost ngatur saben langkah proses ing siji platform: Strategi - Kapost nyedhiyakake kerangka kerja persona kanggo nemtokake saben tahap ing

Zapier: Otomatis Aliran Kerja kanggo Bisnis

Aku ora nate ngerti yen aku kudu ngenteni 6 taun sadurunge miwiti ndeleng aplikasi sing visualisasi antarmuka pemrograman aplikasi kanthi cerdas ... nanging pungkasane tekan kana. Yahoo! Pipa diluncurake ing taun 2007 lan duwe sawetara konektor kanggo memanipulasi lan nyambungake sistem, nanging ora duwe integrasi karo macem-macem layanan web lan API sing mbledhos ing web. Zapier dipaku… supaya sampeyan bisa otomatis tugas antarane layanan online - saiki 181! Zapier kanggo

B2B: Video sing Pengaruh Keputusan Tuku

Video wis diarani sawetara babagan pemasaran konsumen, nanging kesempatan nyata bisa uga kalebu pemasaran bisnis menyang bisnis (B2B). Ing panliten anyar sing diluncurake dening Eccolo Media, multimedia dadi ndhuwur dhaptar jaminan minangka media paling cepet sing digunakake para pengambil keputusan lan pengaruh kanggo njupuk keputusan tuku. Kaya sing ditemokake ing saben survey kepungkur, jinis jaminan sing paling asring dikonsumsi yaiku brosur produk & lembar data. Kasunyatane, responden mung nambah