DialogTech: Analisis Atribusi lan Konversi Telpon

Sadurunge smartphone lan piranti seluler, nalika pemasaran digital 100 persen desktop, atribusi luwih ringkes. Konsumen ngeklik iklan utawa email perusahaan, ngunjungi kaca kebangkrutan, lan ngisi formulir kanggo dadi pimpinan utawa ngrampungake tuku. Pemasar bisa nggawe timbal utawa tuku menyang sumber pemasaran sing bener lan ngukur pengembalian kanggo saben kampanye lan saluran kanthi akurat. Dheweke mung prelu mriksa kabeh tutul kanggo nemtokake