Platform E-commerce Paling Cepet kanggo Desktop lan Mobile

Kacepetan iku dhuwit. Iku gampang banget nalika nerangake e-commerce. Ora mung konsumen sing ninggali situs sampeyan nalika kinerja apik ing desktop utawa seluler. Rangking mesin telusuran pengaruh kacepetan situs lan kaca uga. Mesin telusuran ora pengin pangguna frustasi nalika ngunjungi situs sing alon, mula ora ana gunane kanggo peringkat kanthi apik. Yen platform e-commerce sampeyan mbukak alon utawa ora duwe pengalaman pangguna seluler sing sithik, sampeyan bisa mangkat