Endi Host, Sindikasi, Nuduhake, Ngoptimalake, Lan Promosi Podcast Sampeyan

Taun kepungkur yaiku taun podcasting dadi populer. Kasunyatane, 21% wong Amerika sing umure luwih saka 12 taun ujar manawa padha ngrungokake podcast ing wulan pungkasan, sing terus saya mundhak saka taun saka 12% saham ing 2008 lan aku mung ndeleng jumlah iki terus saya akeh. Dadi apa sampeyan wis mutusake kanggo miwiti podcast dhewe? Dadi, ana sawetara perkara sing kudu dipikirake dhisik - ing endi sampeyan bakal dadi tuan rumah

Nambah Kapabilitas Panelusuran Situs Internal WordPress kanthi Panelusuran Lanjutan saka Jetpack

Tingkah laku browsing konsumen lan bisnis terus saya ganti nalika mandiri lan golek informasi sing dibutuhake tanpa ngubungi perusahaan sampeyan. Nalika taksonomi, potongan roti, konten sing ana gandhengane, lan desain minangka elemen antarmuka panganggo kritis sing nulungi pengunjung, telusuran situs internal asring diabaikan. Panelusuran Situs WordPress Nalika WordPress duwe fungsi telusuran internal wiwit didegake, umume gumantung karo kemampuan editor kanggo ngoptimalake judhul, kategori, tag, lan konten. Sing bisa ngenalake pengalaman

Batesi Kiriman sing Gegandhengan karo Jetpack Ing Tanggal Khusus

Dina iki, aku mriksa kaping pindho artikel sing wis dak tulis lan ngerteni manawa postingan sing gegandhengan yaiku wiwit 9 taun kepungkur ing platform sing wis ora ana. Dadi, aku mutusake ndeleng luwih jero opsi postingan sing gegandhengan karo Jetpack ing situsku lan bisa ndeleng manawa aku bisa matesi kisaran tanggal. Jetpack nindakake tugas sing hebat kanggo milih kiriman sing relevan sing padha, nanging sayang, ora ana

CoPromote: Platform Promosi Sosial kanggo Penerbit

CoPromote minangka platform pemasaran sosial sing pangguna milih bisa nuduhake konten liyane. CoPromote minangka jaringan penerbit sing nyaranake siji liyane. Sawetara fitur utama CoPromote sing nulungi para pencipta merek / konten nambah jangkauan organik kalebu: Intent - Kabeh anggota CoPromote ndhaptar layanan kasebut kanthi tujuan kanggo nuduhake olahpesen liyane, nanging kanthi Facebook, nuduhake konten pihak katelu nomer loro pikiran Keterlibatan - Rata-rata tingkat saham ing

Ngatur WordPress Jetpack Jembaré Shortcode

Nalika WordPress ngluncurake plugin Jetpack, dheweke mbukak rata-rata instalasi WordPress nganti sawetara fitur apik sing kalebu ing solusi host. Sawise sampeyan ngaktifake plugin, sampeyan ngaktifake ton fitur, kalebu kode pintas. Kanthi gawan, WordPress ora ngidini penulis rata-rata nambah skrip media ing konten kiriman utawa kaca. Iki minangka fitur keamanan lan tujuane minimalake kemungkinan bakal ngrusak situs sampeyan. Nanging, karo