Pandhuan kanggo Pemasar Babagan Intelektual (IP)

Pemasaran minangka usaha sing terus-terusan. Apa sampeyan perusahaan perusahaan utawa bisnis cilik, pemasaran minangka sarana sing penting kanggo njaga bisnis uga ngewangi bisnis supaya sukses. Dadi penting kanggo njaga lan njaga reputasi merek sampeyan kanggo nggawe kampanye pemasaran sing lancar kanggo bisnis sampeyan. Nanging sadurunge nggawe kampanye pemasaran strategis, para pemasar kudu ngerti babagan regane uga