Ebook Gratis: Apa Sampeyan Maen Game Nomer?

Kita wis nulis babagan kepenak banget karo awake dhewe karo EverySocial kanggo nyengkuyung para karyawan kanggo promosi merek sampeyan kanthi sosial. Sawise nindakake jabatan kasebut, tim ing kana nyedhaki lan wawancara karo aku babagan pengalaman karo media sosial. Dheweke njupuk asil wawancara lan nggawe ebook sing apik sing bisa didownload saka situs kasebut. Ora ayu amarga cangkir cangkirku ana ing sampul:)… dheweke mung nggawe tugas apik kanggo nyekel

Hormat Panguwasa Kula

Pirang taun kepungkur, aku mandheg nggoleki penggemar lan pengikut. Aku ora ateges ngomong yen aku ora pengin terus entuk pandhuan, tegese ora mandheg nggoleki. Aku mandheg kanthi bener online kanthi politik. Aku mandheg nyingkiri konflik. Aku mandheg nalika duwe pendapat sing kuat. Aku wiwit setya karo kapercayan lan fokus menehi nilai kanggo jaringanku. Iki ora mung kedadeyan karo sosialku

Nanggulangi Detractors Media Sosial

Jason Falls saka Social Media Explorer minangka wong sing hebat lan salah sawijining wong sing aku ora mesthi setuju nanging aku ngajeni. Jason mesthi wae kesusu - nggarap klien kanggo nggawe strategi media sosial. Salah sawijining saran sing dakkandhakake karo kabeh wong yaiku metodologi Jason kanggo ngrampungake detractors online - Aku pisanan krungu dheweke ngomong babagan kasebut ing Blog Indiana taun 2010. Ngakoni hak kasebut

Pemasar Dadi Kebak Crap

Aku ngrungokake Proyek Influencer. Iki minangka proyek sing menarik banget - 60 menit tips 60 detik saka Who's Who ing web sing ngomong babagan nggawe pengaruh online. Aku rada nesu yen ora diundang ngrewangi, nanging nalika ngrungokake wong-wong iki ... aku sadhar yen akeh sing umume ora sopan. Kaping pisanan, nalika maca dhaptar, rampungake peer… paling

Cappuccino lan Lies of Packaging

Minggu kepungkur aku mandheg menyang McSkillet burrito arep kerja. Aku bisa nulis postingan babagan aku tresnani lan sarapan Qdoba, nanging aku bakal nyisihake sampeyan. Nalika aku ana ing McDonalds, rasa penasaran aku entuk sing paling apik lan aku menehi pesen Mocha McCafe tinimbang mandheg ing toko kopi favoritku. Tandha lan kemasan warna-warni, canggih nganggo nada bumi ngubengi sampeyan lan nggawe sampeyan rumangsa