Tansah Tutup: 10 Statistik Ngganti Owahi Penjualan

Tim ing Microsoft nggabungake makalah putih sing hebat babagan tantangan lan sukses organisasi penjualan, produktivitas, lan kemampuan adaptasi lan nggunakake teknologi. Kita asring ketemu karo perusahaan sing ngasilake asil penjualan sing apik banget saka panggilan lisan lan kadhemen. Aku ora ragu yen salah sawijining strategi bisa digunakake - mesthine bisa uga. Strategi penjualan kanggo akeh perusahaan ora diganti luwih saka sepuluh taun kepungkur. Sing apes, amarga ana apa

Ing ngisor iki ana 33 Tips LinkedIn kanggo Sampeyan Tweet!

Ora akeh banget dina aku ora maca update saka LinkedIn, nyambung karo wong ing LinkedIn, melu grup ing LinkedIn, utawa promosi konten lan bisnis ing LinkedIn. LinkedIn minangka jalur urip kanggo bisnis - lan aku seneng karo upgrade sing digawe ing akun premium awal taun iki. Mangkene sawetara tips apik banget saka pangguna media sosial lan LinkedIn utama saka saindhenging web. Sampeyan kudu nuduhake

Tindakake Pengaruh Media Sosial Paling Dhuwur ing taun 2014

Dr. Jim Barry saka blog Edu-Tainment Marketing Konten Sosial wis nggabungake dhaptar pengaruh media sosial paling dhuwur (karo sampeyan tenan!). Dokter sing apik wis nulis kiriman rinci sing nyenengake ing 4 pola purba pengaruh kasebut, njlentrehake sipat lan jinis pengaruh sing ana ing industri kasebut, kalebu: Pendidik - menehi pitulung lan Pelatih wawasan - melu lan mbantu (sampeyan bakal nemokake kula mriki!) Penghibur - melu lan

Kawicaksanan Media Sosial sing Ditetepake saka Pakar Top Enterprise

Apa Profesional Media Sosial Perusahaan Gedhe ngerti manawa kita kabeh bisa uga ora jelas? Referensi Informasi kasebut kalebu tips babagan nggawe media sosial, nambah pamirsa, nggawe komunitas lan kawicaksanan umum kanggo makili merek sampeyan kanthi apik lan

Tren Ngrekrut Pemasar Konten

Kita wis diberkahi ing agensi kanthi sesambungan apik karo profesional pemasaran konten - saka tim editorial ing perusahaan perusahaan, nganti peneliti lan blogger luar negeri, nganti panulis kepemimpinan bebas lan kabeh wong sing ana ing antarane. Nganti suwene sepuluh taun kanggo nggabungake sumber daya sing pas lan butuh wektu kanggo cocog karo panulis sing bener karo kesempatan sing tepat. Kita wis mikir babagan nyewa penulis kaping pirang-pirang - nanging mitra nindakake tugas luar biasa sing durung nate dingerteni