Apa Facebook Dibandhingake karo LinkedIn kanggo Jaringan Bisnis?

Kita urip ing jaman digital. Richard Madison saka Brighton School of Business & Management nggawe infographic iki sing nyinaoni babagan panggunaan Facebook lan LinkedIn kanggo Jaringan lan Pemasaran. Apa sampeyan ngerti manawa ana 1.35 milyar pangguna ing Facebook, lan nalika jaringan kasebut asring dianggep minangka sumber profesional sing ana 25 yuta kaca bisnis? Infographic iki mriksa kesempatan unik saben platform sing ditawakake profesional