5 Pertimbangan Nalika Lokalisasi Aplikasi Seluler Kanggo Pasar Jepang

Minangka ekonomi paling gedhe nomer telu ing donya, aku ngerti kenapa sampeyan kepengin mlebu pasar Jepang. Yen sampeyan kepengin weruh kepiye aplikasi sampeyan bisa mlebu ing pasar Jepang kanthi sukses, coba terus maca kanggo sinau luwih lengkap babagan iki! Pasar Aplikasi Seluler Jepang Ing taun 2018, pasar eCommerce Jepang adol $ 163.5 milyar USD. Saka 2012 nganti 2018, pasar eCommerce Jepang tuwuh saka 3.4% dadi 6.2% saka total penjualan eceran. Administrasi Perdagangan Internasional

Rev: Transkrip Audio lan Video, Terjemahan, Judhul, lan Subtitling

Amarga klien banget teknis, mula kita angel golek panulis sing kreatif uga duwe ilmu. Suwe-suwe, kita wis kesel nulis maneh, kaya dene panulis, mula kita nyoba proses anyar. Saiki duwe proses produksi ing ngendi kita nyiyapake studio podcast portebel ing lokasi - utawa kita nelpon - lan ngrekam sawetara podcast. Kita uga ngrekam wawancara ing video.