5 Pertimbangan Nalika Lokalisasi Aplikasi Seluler Kanggo Pasar Jepang

Minangka ekonomi paling gedhe nomer telu ing donya, aku ngerti kenapa sampeyan kepengin mlebu pasar Jepang. Yen sampeyan kepengin weruh kepiye aplikasi sampeyan bisa mlebu ing pasar Jepang kanthi sukses, coba terus maca kanggo sinau luwih lengkap babagan iki! Pasar Aplikasi Seluler Jepang Ing taun 2018, pasar eCommerce Jepang adol $ 163.5 milyar USD. Saka 2012 nganti 2018, pasar eCommerce Jepang tuwuh saka 3.4% dadi 6.2% saka total penjualan eceran. Administrasi Perdagangan Internasional

2Checkout: Skala Proses Pembayaran Sampeyan Global Kanggo Ngoptimalake Pendapatan

Yen sampeyan ora nate duwe kesempatan kanggo nggabungake solusi pemrosesan pembayaran, mula sampeyan bakal entuk pengalaman sinau. Prosesor pembayaran duwe macem-macem fitur lan penawaran… wiwit saka biaya, suwene sampeyan mbayar, nganti pengalaman checkout pangguna, dhukungan global, pencegahan penipuan, uga kualitas alat kanggo ngawasi penghasilan. 2Checkout minangka layanan pambayaran adhedhasar cloud sing nggedhekake konversi sales online kanthi menehi pembayaran global kanthi lokal

Mcommerce Saiki Akeh 200% Luwih Cepet tinimbang E-commerce

Apa sampeyan ngelingi barang pisanan sing sampeyan tuku ing piranti seluler? Aku ora yakin nalika tuku seluler pertama, kira-kira liwat aplikasi seluler Amazon utawa Starbucks. Tuku seluler duwe sawetara watesan - siji yaiku panggunaan gampang lan teknologi, lan liyane mung percaya karo transaksi kasebut. Tuku seluler saiki wis dadi nomer loro, nanging statistik saka Coupofy mbuktekake. Nyatane,

Sampeyan Ora Keuntungan ing Pasar Global

Bubar, aku ngunjungi ritel lokal. Dheweke duwe bisnis lan lokasi sing luar biasa saengga bisa ngrancang, ndandani, lan adol barang dagangan saka lokasi saka awal. Fasilitase kalebu sawetara sing paling apik ing negara kasebut, lan saben staf sing duwe talenta luar biasa, nduweni kualifikasi lan bersertifikat. Tantangane yaiku pemasaran tradisional ora narik lalu lintas sikil kaya biyen. Anane online biasane brosur. Kita arep