Terminologi Tipografi: Apex to Swash lan Gadzook Ing Antarane

Tipografi saya apik. Bakat para desainer kanggo nggawe font sing unik lan malah bisa ngutarakake emosi ora bisa dipercaya. Nanging apa sing nggawe surat? Diane Kelly Nuguid nggabungake infographic pertama kanggo menehi wawasan babagan macem-macem bagian surat ing tipografi. Klik kanggo ndeleng tampilan lengkap. Tipografi Terminologi Glosarium Aperture - Ruang negatif pambuka utawa sebagian ditutupi digawe dening