Jamboard: Tampilan Kolaboratif 4K sing Integrasi karo Google Apps

Ora asring banget yen aku nulis babagan hardware, nanging ing taun kepungkur, podcast Dell Luminaries pancen mbukak pengaruhku ing hardware sing ana ing produktivitas, efisiensi, lan inovasi. Nalika kita asring mlebu lan metu piranti lunak saben dina - hardware ing méga lan mejo uga wis ngowahi organisasi. Kanthi tuwuhing tenaga kerja jarak jauh, kolaborasi jarak adoh dadi kabutuhan -