Daftar Keinginan Pemasaran Bisnis Cilik 2014

Apa bisa dadi taun 2014 kita kabeh mandheg nguber obyek sing mengkilap lan bali menyang strategi pemasaran sing dicoba lan sejatine? Bocah, muga-muga… kita ndeleng akeh perusahaan ngoyak tren gila ing sawetara taun kepungkur. Nganti anggarane garing lan ora ana asil, mula pungkasane dheweke nelpon. Ana akeh banget sing bisa dietung lan nguripake wetengku nonton sawetara perusahaan teknologi lan