Izotope RX: Cara Mbusak Noise Latar mburi saka Rekaman Swara Sampeyan

Ora ana sing luwih nesu tinimbang mulih saka sawijining acara, nyelehake headphone studio, lan ngerteni manawa ana akeh suara latar mburi ing rekaman sampeyan. Kuwi wae sing kedadeyan karo aku. Aku nindakake seri rekaman podcast ing sawijining acara lan milih mikropon lavalier lan perekam Zoom H6. Kita ora duwe ruang studio khusus kanggo direkam, kita mung lungguh ing meja sing adoh saka wong akeh…