Transera: Analytics Keterlibatan Pelanggan kanggo Pusat Kontak

Transera nawakake Software minangka Layanan, platform analitik host cloud kanggo pusat panggilan kanggo ngukur keterlibatan pelanggan. Penganalisa Pelanggan Pelanggan Transera minangka aplikasi analitik interaktif kanggo nindakake analisis interaksi pelanggan lan kegiatan agen kanggo nemtokake apa sing ngasilake asil bisnis sing paling apik. Wawasan kasebut banjur bisa digunakake kanggo ngganti prilaku agen lan sistem pusat kontak adhedhasar awan lan awan kanggo nggayuh kinerja lan pengalaman pelanggan sing luwih apik. Analyzer Keterlibatan Pelanggan bakal digawe bebarengan

Sistem Nelpon Hibrid Interaksi = Apik tenan

Dina Senen, aku duwe kesempatan kanggo tur Interaksi, ngrungokake lan mirsani sisteme, lan nggunakake demonstrasi lengkap Hey Otto - sistem konferensi swara lan web sing nggunakake teknologi Interaksi ing sisih mburi. Perusahaan sing duwe pusat panggilan gedhe mlebu ing rong dalan, kanthi sistem pangenalan wicara otomatis (ASR) utawa nggunakake ruangane pamrentah pusat panggilan sing larang. Telpon khas kanggo IVR iku mumetake, lan