Pemasaran Hoax? Papan reklame Understanding Ivar

Miturut Youtube, 72 jam video diunggah saben menit! Pangguna Twitter tweet 400 yuta saben dina. Ing jagad sing rame banget, apike produk, situs web, utawa layanan dirungokake. Luwih angel maneh yen ora ana sing luar biasa babagan barang sing dipasarake. Saben dina, para pemasar ngadhepi tantangan supaya ora rame. Ing pangarep-arep stimulasi kreatif, aku dadi 2009

Indy Business Makeover: Tenggat Tenggat!

Nalika aku mudhun ing Houston, salah sawijining pamicara nyathet kepiye perusahaan bakal nglampahi dhuwit luwih akeh ing lobi tinimbang karo kehadiran online. Ora ana wong sing takon karo produsen sofa apa laba investasi ing sofa kulit sing apik kanggo lobi - nanging kabeh wong ngilangi lan nggunakake pahat kanthi biaya situs web anyar. Akeh banget perusahaan sing ora nggatekake strategi kasebut - uga sibuk karo saiki