ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

Symbl.ai: Platform Pangembang kanggo Intelijen Conversasional

Aset bisnis sing paling terkenal yaiku obrolan - kaloro obrolan internal ing antarane karyawan lan penghasilan eksternal sing ngasilake obrolan karo pelanggan. Symbl minangka suite lengkap saka API sing nganalisa obrolan manungsa alami. Iki nyedhiyakake kemampuan pangembang kanggo nambah interaksi kasebut lan nggawe pengalaman pelanggan sing luar biasa ing saluran apa wae - kalebu swara, video utawa teks. Symbl dibangun ing teknologi Intelijen Percakapan Kontekstual (C2I), saéngga pangembang bisa nggabungake intelijen buatan sing canggih kanthi cepet

Sparkpost: Layanan Pangiriman Email kanggo Aplikasi utawa Situs Sampeyan

Salah sawijining gegayuhan nggawe situs web utawa aplikasi seluler asring email. Pangembang asring nggunakake fungsi email platform kanggo ngirim pesen email teks sing sederhana. Yen canggih, bisa uga nggawe template HTML sithik kanggo ngirim lan ngirim email. Watesan iki akeh - kaya kemampuan nglaporake lan ngukur mbukak, klik, lan mumbul. Sparkpost nggawe platform sing sampurna kanggo iki. Email sing digawe aplikasi — asring diarani email transaksional — yaiku pesen

SoapUI: Alat Insider kanggo Nggarap API

Kayane saben ketemu karo kanca sing apik, aku bakal ngrungokake alat anyar sing bakal luwih gampang. Aku duwe kopi karo David Grigsby, monster integrasi .NET sing bisa digunakake kanggo DocuSign. David lan aku lagi ngrembug SOAP (Protocol Akses Objek Sederhana) mungsuh API REST (semono uga cara muter). Aku luwih seneng API REST amarga luwih gampang digambarake lan tuwuh potongan - uga dikurangi