SlayerAI: Nemtokake macem-macem tembung sing sampeyan kudu menang

Rata-rata, kaping lima luwih akeh wong maca judhul tinimbang maca salinan awak. Nalika sampeyan nulis judhul, sampeyan wis mbuwang wolung puluh sen saka dolar sampeyan. David Ogilvy, Ogilvy on Advertising Slayer minangka produk intelijen buatan (AI) sing prédhiksi kepiye judhul judhul kanggo pamirsa tartamtu. Contone, mangertos yen adipati daisy denim 15% luwih nyenengake tinimbang celana pendek denim ing pasar fashion. Slayer ngolah teks

SocialBee: Platform Media Sosial Bisnis Cilik Kanthi Layanan Concierge

Sajrone pirang-pirang taun, aku wis ngetrapake lan nggabungake puluhan platform media sosial kanggo klien. Aku isih duwe hubungan apik karo akeh lan sampeyan terus ndeleng aku promosi platform anyar lan sing wis ana. Sing bisa mbingungake para pamaca… mikir kenapa aku ora mung nyaranake lan nyurung siji platform kanggo kabeh wong. Aku ora amarga saben kabutuhan saben perusahaan beda-beda. Ana akeh platform media sosial sing bisa mbantu bisnis…

Cara Ngurangi Biaya Akuisisi Pelanggan kanggo ROI Maksimum

Nalika sampeyan lagi miwiti bisnis, iku nggodho kanggo narik kawigaten klien kanthi cara apa wae sing bisa, preduli saka biaya, wektu, utawa energi melu. Nanging, nalika sampeyan sinau lan tuwuh, sampeyan bakal ngerti manawa ngimbangi biaya sakabèhé akuisisi pelanggan karo ROI iku penting. Kanggo nindakake iku, sampeyan kudu ngerti biaya akuisisi pelanggan (CAC). Cara Ngitung Biaya Akuisisi Pelanggan Kanggo ngetung CAC, sampeyan mung kudu dibagi kabeh dodolan lan

Tren Pemasaran Konten B2B

Pandemi kasebut kanthi substansial ngganggu tren pemasaran konsumen amarga bisnis disesuaikan karo tumindak pamrentah sing ditindakake kanggo nyoba nyegah panyebaran COVID-19 kanthi cepet. Nalika konferensi ditutup, para pembeli B2B pindhah kanthi online kanggo konten lan sumber daya virtual kanggo mbantu wong liwat tahap lelungan pembeli B2B. Tim ing Digital Marketing Philippines wis nggabungake infographic, Tren Pemasaran Konten B2B iki ing taun 2021 sing nyebabake 7 tren dadi pusat konten B2B

Dibutuhake: Solusi Pemasaran Konten Audio kanggo Merek Perusahaan

Dikembangake saka ide yen obrolan kudu dadi dhasar kanggo kabeh konten pemasaran, Casted minangka siji-sijine platform pemasaran konten sing dibangun kanggo menehi para pemasar supaya bisa ngakses, nambah, lan ngubungake konten podcast merek kanggo ngisi kabeh strategi pemasaran konten. Ora kaya solusi pemasaran konten liyane, sing dibangun kanggo mbantu para pemasar nggawe konten sing ditulis kanthi luwih akeh, Casted ngidini para pemasar dadi luwih efektif lan efisien kanthi njupuk pendekatan audio-first. Kanthi Casted