Dibutuhake: Solusi Pemasaran Konten Audio kanggo Merek Perusahaan

Dikembangake saka ide yen obrolan kudu dadi dhasar kanggo kabeh konten pemasaran, Casted minangka siji-sijine platform pemasaran konten sing dibangun kanggo menehi para pemasar supaya bisa ngakses, nambah, lan ngubungake konten podcast merek kanggo ngisi kabeh strategi pemasaran konten. Ora kaya solusi pemasaran konten liyane, sing dibangun kanggo mbantu para pemasar nggawe konten sing ditulis kanthi luwih akeh, Casted ngidini para pemasar dadi luwih efektif lan efisien kanthi njupuk pendekatan audio-first. Kanthi Casted

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

5 Cara Nggunakake Ngrungokake Sosial Kanggo Nambah Strategi Pemasaran Konten

Konten minangka raja - kabeh pemasar ngerti. Nanging, asring, pemasar konten ora mung gumantung karo katrampilan lan bakat - dheweke kudu nggabungake taktik liyane ing strategi pemasaran konten supaya luwih kuat. Rungokake sosial nambah strategi sampeyan lan mbantu sampeyan langsung ngomong karo konsumen nganggo basane. Minangka pemasar konten, sampeyan bisa uga ngerti manawa konten sing apik ditemtokake dening rong fitur: Konten kudu diajak

11 Kesalahan Kanggo Ngindhari Kampanye Pemasaran Email Sampeyan

Kita asring nuduhake apa sing cocog karo pemasaran email, nanging kepiye bab sing ora bisa digunakake? Ya, Citipost Mail nggabungake infographic sing solid, 10 Hal sing Sampeyan Ora Kudu Kalebu Ing Kampanye Email Sampeyan sing menehi rincian babagan apa sing kudu dicegah nalika nulis utawa ngrancang email. Yen sampeyan pengin sukses karo pemasaran email, iki kalebu sawetara faux-pas sing paling apik sing kudu sampeyan ngindhari babagan prekara sing sampeyan ora kalebu ing

Perpustakaan Konten: Apa Iku? Lan Napa Strategi Pemasaran Konten Sampeyan Gagal Tanpa

Pirang-pirang taun kepungkur, kita nggarap perusahaan sing duwe pirang-pirang yuta artikel sing diterbitake ing situs kasebut. Masalahe yaiku sawetara artikel sing wis diwaca, sanajan kurang mesin ing mesin telusuran, lan kurang saka siji persen duwe penghasilan. Aku nantang sampeyan mriksa perpustakaan konten sampeyan dhewe. Aku yakin sampeyan bakal kaget amarga persen kaca sing sejatine disenengi lan sampeyan lakoni

Perlu Bantuan Pemasaran menyang Pemirsa Teknis? Miwiti ing kene

Teknik iku dudu profesi kayadene cara kanggo ndeleng donya. Kanggo para pemasar, nganggep perspektif kasebut nalika ngobrol karo pamirsa teknis sing bisa ngerti bisa dadi bedane antarane dianggep serius lan ora digatekake. Para ilmuwan lan insinyur bisa dadi pamirsa sing angel kanggo retak, sing dadi sebab kanggo State of Marketing to Engineers Report. Kanggo taun kaping papat, Marketing TREW, sing fokus utamane ing pemasaran nganti teknis

Terminologi Pemasaran Online: Definisi Dhasar

Kadhangkala kita lali sepira jerone kita ing bisnis lan lali ora menehi wong pangenalan terminologi dhasar utawa akronim sing lagi ngambang nalika ngobrol babagan pemasaran online. Bejo kanggo sampeyan, Wrike nggabungake infografis Online Marketing 101 iki sing mbukak sampeyan babagan kabeh terminologi pemasaran dhasar sing sampeyan kudu nindakake obrolan karo profesional pemasaran. Pemasaran Afiliasi - Golek mitra eksternal kanggo masarake sampeyan

Apa sing diarani Pemasaran Konten?

Sanajan wis luwih suwene dasawarsa nulis babagan pemasaran konten, aku pikir penting banget kanggo njawab pitakon dhasar kanggo para siswa pemasaran uga validasi informasi sing diwenehake kanggo para pemasar sing duwe pengalaman. Pemasaran konten minangka istilah sing menarik. Nalika entuk momentum anyar, aku ora kelingan wektu nalika pemasaran ora duwe konten sing ana gandhengane. Nanging luwih saka strategi pemasaran konten tinimbang mung miwiti blog, mula