GoDaddy: Ninggalake Boobs ing Mburi lan Nendhang Bokong

Aku sengit karo GoDaddy. Aku pancen nindakake. Aku ora percaya yen merek bisa ngentekake jutaan dolar kanggo ngeculake cleavage lan terus nggawe bisnis. Iki minangka tamparan kanggo para pemasar sing kerja keras supaya merek tetep relevan, transparan, profesional lan migunani kanggo pamirsa. Iku cara sing gampang ... lan kayane bisa digunakake. Aku menehi saran marang kabeh klien supaya nggunakake layanan liyane lan tetep adoh. Suwe-suwe,

Apa Kanca Facebook sing Pancen Becik?

IPO Facebook wis ana lan ora ana maneh lan ora ana kekurangan pendapat sing ana ing saindenging blog manawa sukses utawa ora lan apa sing bakal ditindakake para pangguna Facebook ing mangsa ngarep. Ora preduli, pikirane tetep Facebook ngoleksi $ 16 milyar ing wayah awan sawise ngunggahake rega target kaping pindho lan duwe IPO paling gedhe kaping 3. Kuno Creative bubar njupuk nomer IPO Facebook lan menehi nomer paling anyar