10 Teknologi Modern sing Meningkatake Pemasaran Digital

Wacan: 3 menit Kadhangkala tembung gangguan duwe konotasi negatif. Aku ora yakin manawa pemasaran digital saiki wis terganggu dening teknologi modern, aku yakin bisa nambah. Pemasar sing adaptasi lan nggunakake teknologi sing luwih anyar bisa nggawe pribadi, melu, lan sesambungan karo prospek lan pelanggan kanthi cara sing luwih migunani. Dina batch lan bledosan saiki saya maju amarga sistem dadi target sing luwih apik lan prédhiksi tumindak konsumen lan bisnis.

Kesempatan Pemasaran sing Luar Biasa Karo IoT

Wacan: 4 menit Seminggu kepungkur aku dijaluk ngomong ing acara regional ing Internet of Things. Minangka rekan tuan rumah podcast Dell Luminaries, aku wis ngalami paparan komputasi Edge lan inovasi teknologi sing wis diwiwiti. Nanging, yen sampeyan nggoleki kesempatan pemasaran babagan IoT, sejatine ora akeh diskusi online. Nyatane, aku kuciwa amarga IoT bakal ngowahi hubungan antarane

Pesaing Sampeyan Nggawe Strategi IoT sing Bakal Ngubur Sampeyan

Wacan: 2 menit Nomer piranti sing gegandhengan karo Internet ing omah lan kantor saya saya tambah saben wulan. Kabeh barang sing saiki duweni tujuan sing jelas - kayata kontrol cahya, printah swara, lan termostat sing bisa diprogram. Nanging, miniaturisasi teknologi lan keterkaitane nyebabake gangguan bisnis kaya sing durung nate dingerteni. Bubar, aku dikirimi salinan Internet of Things: Digitize or Die: Transformasi organisasi sampeyan. Ngisin-isini

Aja Nyepelekake Pengaruh Toko Bata lan Mortar

Wacan: 2 menit Bubar nuduhake sawetara conto babagan carane Io Io (Internet of Things) bisa menehi pengaruh gedhe saka penjualan toko eceran. Anakku mung nuduhake crita karo aku babagan ritel sing nuduhake statistik sing suram babagan pembukaan lan penutupan toko ritel. Nalika jurang panutupan terus saya tambah, penting kanggo ngakoni manawa negara iki terus mbukak luwih akeh toko ritel. Malah Amazon, sing diarani ritel

Apa Perusahaan IoT Mbantu Miwiti Industri Eceran?

Wacan: 2 menit Pemberi pinjaman ora gelem mbiayai industri ritel sing wis lara. Bloomberg malah ngramal Apocolypse Eceran bisa ditindakake kanthi cepet. Industri ritel wis keluwen kanggo inovasi, lan Internet of Things bisa menehi dorongan sing dibutuhake. Nyatane, 72% pengecer saiki melu proyek Enterprise Internet of Things (EIoT). Setengah kabeh pengecer wis nggabungake teknologi jarak ing pemasaran. Apa sing diarani EIoT? Ing perusahaan saiki, tambah akeh