Bali menyang Sizzle: Kepiye Pemasar E-Commerce Bisa Gunakake Kreatif Kanggo Ngoptimalake Pengembalian

Nganyari privasi Apple kanthi dhasar ngganti cara para pemasar e-commerce nindakake pakaryan. Ing sasi wiwit nganyari dirilis, mung persentase cilik saka pangguna iOS sing wis milih kanggo nelusuri iklan. Miturut nganyari Juni paling anyar, udakara 26% pangguna aplikasi global ngidini aplikasi kanggo nglacak ing piranti Apple. Angka iki luwih murah ing AS mung 16%. BusinessOfApps Tanpa idin sing jelas kanggo nglacak aktivitas pangguna ing ruang digital, akeh

Pembangun Kode QR: Cara Ngrancang lan Ngatur Kode QR sing Apik Kanggo Digital utawa Cetak

Salah sawijining klien duwe dhaptar luwih saka 100,000 pelanggan sing wis dikirim nanging ora duwe alamat email kanggo komunikasi. Kita padha bisa kanggo nindakake append email sing kasil cocog (kanthi jeneng lan alamat layang) lan kita miwiti lelampahan sambutan sing wis cukup sukses. 60,000 pelanggan liyane sing kita kirim kertu pos karo informasi peluncuran produk anyar. Kanggo mimpin kinerja kampanye, kita kalebu

Salesflare: CRM kanggo Bisnis Cilik lan Tim Penjualan Adol B2B

Yen sampeyan wis ngomong karo pimpinan dodolan, implementasi platform manajemen hubungan pelanggan (CRM) kudu… lan biasane uga ngelu. Keuntungan saka CRM luwih gedhe tinimbang investasi lan tantangan, sanajan, nalika produk kasebut gampang digunakake (utawa disesuaikan karo proses sampeyan) lan tim sales sampeyan ndeleng nilai kasebut lan nggunakake lan nggunakake teknologi kasebut. Kaya sing paling alat dodolan, ana prabédan ageng ing fitur needed kanggo a

Faktor Top Kanggo Keterlibatan Notifikasi Push Aplikasi Ponsel sing Efektif

Wis kliwat nalika nggawe konten sing cukup wis cukup. Tim editor saiki kudu mikir babagan efisiensi distribusi, lan keterlibatan pamirsa dadi berita utama. Kepiye aplikasi media supaya bisa tetep aktif pangguna? Kepiye metrik sampeyan mbandhingake karo rata-rata industri? Pushwoosh wis nganalisa kampanye kabar push saka 104 warta aktif lan siyap menehi wangsulan. Apa Aplikasi Media Paling Apik? Saka apa sing wis ditemokake ing Pushwoosh,