Optimisasi CSS kanggo iPod lan iPhone Safari

Mbangun aplikasi sing dioptimalake kanggo nggunakake iPod utawa iPhone minangka cara sing apik kanggo nyelehake pasar sing mbledhos kanthi luwih saka 1 milyar undhuhan nganti saiki. Penting, sampeyan kudu ngerteni manawa angka kasebut ora kalebu aplikasi adhedhasar browser sing dioptimalake kanggo Safari ing iPhone utawa iPod Touch lan ora mbutuhake download. Dina iki aku njupuk peluru lan tuku iPod Touch 16Gb kanggo miwiti mriksa platform kanggo Safari lan Safari