appFigures: Nglaporake kanggo Pangembang Aplikasi Seluler

appFigures minangka platform pelaporan sing terjangkau kanggo pangembang aplikasi seluler sing nggabungake kabeh penjualan app, data iklan, ulasan ing saindenging jagad, lan nganyari pangkat saben jam. appFigures nglumpukake lan nggambarake nomer sales & download, review & rangking ing saindenging jagad, lan data liyane babagan solusi nglaporake. fitur appFigures: Link Multiple Stores - lacak lan bandingake aplikasi iOS, Mac, lan Android ing sak panggonan. Laporan Email Saben Dina - kanthi tokoh penting, kalebu data penjualan, undhuhan, iklan