7 Alesan kenapa Formulir Pimpinan Mati

Pengecer digital lan toko bata & mortir mesthi golek cara anyar lan inovatif kanggo nyekel luwih akeh lan ngonversi dadi pelanggan sing mbayar. Ngomong iki minangka tantangan gedhe bakal dadi pratelan sing banget, amarga tekane internet nggawe kompetisi dadi luwih sengit kanggo saben industri sing bisa dibayangake. Sajrone pirang-pirang taun, ritel bakal nyelehake formulir "Hubungi Kami" ing situs web kanthi pangarep-arep supaya browser sing kasengsem bisa nyambung

Apa sing diarani Marketing Interaktif?

Kanca sing apik, Pat Coyle, takon, Apa sing diarani Interaktif Marketing? Wikipedia nduwe definisi ing ngisor iki: Pemasaran Interaktif nuduhake tren pemasaran sing berkembang kanthi pemasaran mula pamindhahan adhedhasar transaksi dadi pacelathon. Definisi pemasaran interaktif asalé saka John Deighton ing Harvard, sing ujar manawa pemasaran interaktif minangka kemampuan kanggo ngatasi pelanggan, elinga apa sing diomongake pelanggan lan alamat maneh karo pelanggan kanthi cara sing nggambarake yen kita ngelingi apa