DemandJump: Pemasaran Prediktif lan Intelijen Kompetitif

Internet minangka sumber data sing luar biasa, yen ditambang, bisa ngasilake ilmu. Nanging miturut Survei CMO taun iki, mung sepertiga pemasar sing bisa mbuktekake pengaruhe pemasaran, mung separo sing bisa ngerteni pengaruh kualitatif, lan meh 20% bisa ngukur pengaruh apa wae . Ora nggumunake yen pangeluaran analitik pemasaran samesthine bakal nambah 66% ing