Apa sing diarani Google RankBrain?

Konteks, maksud, lan basa alami utawa kabeh penghambat pitakon adhedhasar tembung kunci sing sederhana. Basa ora gampang dingerteni, mula yen sampeyan bisa miwiti nyimpen pola wicara lan nyakup tandha kontekstual kanggo nggoleki prediksi, sampeyan bisa nambah akurasi asil. Google nggunakake intelijen buatan (AI) kanggo nindakake iku Apa Google RankBrain? RankBrain minangka kamajuan teknologi telusuran Google sing nggabungake pangolahan basa alam lan intelijen buatan kanggo nambah akurasi