Strategi sing Nggawe Pemasaran Konten Sampeyan #CONEX

Wingi aku nuduhake sepira anggenku sinau babagan nggawe strategi ABM ing CONEX, konferensi ing Toronto karo Uberflip. Dina iki, dheweke narik kabeh titik kanthi nggawa saben superstar pemasaran sing ditawakake industri - Jay Baer, ​​Ann Handley, Marcus Sheridan, Tamsen Webster, lan Scott Stratten kanggo nyebut sawetara. Nanging, getaran kasebut dudu tips lan tips khas konten sampeyan. Iku mung pendapatku, nanging diskusi dina iki luwih akeh

Konten Sementara, Kepercayaan lan Integritas Awet

Sawetara minggu kepungkur aku metu saka kutha lan ora bisa nyawisake akeh wektu kanggo nulis konten kaya biasane. Tinimbang mbuwang sawetara postingan setengah bokong, aku ngerti yen iki musim liburan uga kanggo para pamiarsa lan aku milih ora nulis saben dina. Sawise dasawarsa nulis, iku kalebu perkara sing nggawe aku edan - nulis kalebu bagean saka

Data Sampurna Ora Bisa ditindakake

Pemasaran ing jaman modern minangka perkara sing lucu; nalika kampanye pemasaran adhedhasar web luwih gampang dilacak tinimbang kampanye tradisional, ana akeh informasi sing kasedhiya supaya masarakat bisa lumpuh kanggo nggoleki luwih akeh data lan 100% informasi sing akurat. Kanggo sawetara, jumlah wektu sing ngirit kanthi cepet bisa ngerteni jumlah wong sing ndeleng pariwara online sajrone wulan tinamtu dibatalake wektu