Napa Strategi Pemasaran Terpadu?

Apa sing diarani pemasaran terpadu? Wikipedia nemtokake minangka sentris pelanggan, metode data driven kanggo komunikasi karo pelanggan. Pemasaran terpadu minangka koordinasi lan integrasi kabeh alat komunikasi pemasaran, dalan, fungsi lan sumber ing perusahaan dadi program sing lancar sing bisa nggedhekake pengaruh tumrap konsumen lan pangguna pungkasan kanthi biaya minimal. Nalika definisi kasebut nyebutake apa, ora disebutake kenapa kita nindakake. Saka Neolane: Pemasar saiki duwe