Nomer: Dashboard Widget Terpadu kanggo iOS

Numberics ngidini pangguna iPhone lan iPad nggawe lan ngatur dashboard integral dhewe saka koleksi pihak katelu sing saya akeh. Pilih saka atusan widget sing wis dirancang kanggo nggawe ringkesan analisis situs web, keterlibatan media sosial, kemajuan proyek, corong penjualan, antrian dhukungan pelanggan, saldo akun utawa malah nomer saka spreadsheet ing awan. Fitur kalebu: Widget sing dirancang sadurunge kanthi macem-macem jinis kalebu nomer dhuwur, grafik garis, diagram pie, dhaptar corong, lan liya-liyane Gawe macem-macem